Врат од моравке у вину

Врат од моравке у вину

850,00 рсд

Пре сушења је био у вину 21 дан, како би добио специфичу арому. Благо димљен и сушен на ваздуху. Дозрева минимум шест месеци.

Опис

Познато је, да су црвено месо и црвено вино одлична комбинација и да заједно појачавају ароме меса. Врат који плива у вину 21 дан пре сушења доноси јединствену арому танина из вина у сваком залогају.

Додатне информације

Енергетске вредности1788 KJ, 426 Kcal
Масти37,2г
Засићене масне киселине15,3г
Угљени хидрати
Шећери
Протеини24,1г
Со5,3г

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Врат од моравке у вину“

Препоручујемо

Слични производи