Опис
Припремљена по италијаској рецептури, од крупних комада меса моравке уз сушење на промају и дозревање од минимум шест месеци како би добила јединствену арому. Осетићете прво укус меса моравке па у сну језика благо пецкање црвеног бибера.
800,00 рсд
Ручно сечени комади бута, плећке и најфиније масноће моравке, са додатком црвеног бибера и медитернаских зачина. Сушена на промају уз дозревање од 4 месеца
Припремљена по италијаској рецептури, од крупних комада меса моравке уз сушење на промају и дозревање од минимум шест месеци како би добила јединствену арому. Осетићете прво укус меса моравке па у сну језика благо пецкање црвеног бибера.
Морате бити пријављени да бисте поставили рецензију.
Рецензије
Још нема коментара.